آمار بدهکاران دیه تصادفات رانندگی که بهدلیل مشکلات مربوط به بیمه توسعه در حبس به سر میبردند هماکنون با پیگیری ستاد دیه و همکاری بیمه ایران به تعداد هفت نفر تقلیل یافتهاند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی ستاد دیه کشور، پنجمین جلسه رسیدگی به وضعیت زندانیان بیمه توسعه با حضور مجید احسانی، معاون اجرایی ستاد دیه کشور، پورکاویان مدیر حقوقی و قراردادهای بیمه ایران و مجید شکور مدیر پروژه بیمه توسعه در محل ساختمان پروژه بیمه توسعه (تحت حمایت بیمه ایران) برگزار شد.
مددکاران زندانها با تسریع در معرفی این زندانیان به نمایندگیهای ستادهای دیه استانی و همچنین رسیدگی با قید اولویت به این پروندهها در تمامی دفاتر این نهاد حمایتی آمار این زندانیان را از ۸۸ زندانی در نیمه نخست سال به تعداد ۷ زندانی در این روزها تقلیل داده است.
معاون اجرایی ستاد دیه کشور در ارتباط با مشکل زندانیان باقیمانده در حبس گفت: بهدنبال عدم اجرای تعهدات بیمه توسعه و ایجاد مشکلات پیشآمده بسیاری از مدارک بدهکاران دیات از شعب نمایندگی این شرکت بیمهگر در برخی از استانها مفقود و یا مخدوش شده بودند که متأسفانه فقدان مدارک لازم موجود نزد شرکت بیمهای دلیل ابقای این افراد در حبس میباشد که البته تلاش این ستاد برای اتمام فرآیند آزادی این دسته از محبوسان بهطور ویژه با تعامل بیمه ایران و صندوق تأمین خسارتهای بدنی هماکنون در حال رسیدگی است.
احسانی تصریح کرد: با عنایت به اینکه آمار زندانیان بیمه توسعه کاهش فاحشی داشته است با همیاری شرکت بیمه ایران در تلاش هستیم مانع حبس افرادی شویم که با وجود داشتن گواهینامه و بیمهنامه اما در پی یک تصادف رانندگی محکوم به دیه شده و در آستانه ورود به زندان قرار دارند.
وی یادآور شد: در قانون جدید که تأکیدات مکرر بر پرداخت دیههای جرحی و فوتی ناشی از سوانح رانندگی شده اما براساس ماده ۶ قانون بیمه اجباری شخص ثالث مصوب سال ۸۷ نیز تمامی شرکتهای بیمهگر موظف به پرداخت دیات متعلقه به مصدوم یا اولیای دم بودند که متأسفانه تعداد بالای شعب بیمه توسعه با وجود معرفی کفیل قانونی این شرکت در پرداخت خسارات پرداخت روند رسیدگی با کندی همراه شد.
معاون اجرایی ستاد دیه کشور با اشاره به تصویب قانون دائمی بیمه اجباری شخص ثالث یادآور شد: با ابلاغ این قانون مترقی در خرداد ماه سال جاری خلأهای قانونی پرداخت خسارت آسیبدیدگان حوادث رانندگی از سوی شرکتهای بیمهای مورد بازبینی قرار گرفته و امروز دیگر موضوع انحلال یا ورشکستگی شرکت مورد ملاک نیست و تحت هر شرایطی در صورت «عدماجرای تعهد شرکت بیمهگر» قانون صندوق تأمین خسارتهای بدنی را مکلف و متعهد به پرداخت کلیه تعهدات معرفی کرده است که این اتفاق در افزایش اعتماد عمومی به صنعت بیمه کشور مؤثر بوده است.